Haber: Sedat Ağacıkoğlu İHA-Kastamonu

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı demokrasiye sahip çıkması çağrısını yapmasıyla ilçemizde başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor.
Tosya halkının meydanı boş bırakmadığı demokrasi nöbetinde protokol üyeleri tam kadro katılım sağlarken kamu kurum kuruluş çalışanları da eksiksiz katılım sağlıyor.
 
Tosya Halkı geçtiğimiz akşam milli iradeye sahip çıkmak için ellerinde Türk Bayrakları ile ilçemiz Cumhuriyet Meydanı’na demokrasi nöbetine başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Kazım Şahin selamlama konuşması yaptı.
Belediye Başkanı Kazım Şahin’in konuşmasının ardından vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve bekası için İlçe Müftüsü Basri Bektaş tarafından dua yapıldı.
Duadan sonra hemşerimiz Abdullah Civliz tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda açık hava konser verildi. Demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla Abdullah Civliz tarafından seslendirilen Kahramanlık Türkülerine eşlik etti.
Demokrasi nöbetinde ayrıca vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu. 

















Editör: TE Bilisim