HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilciliği törenle açıldı

Açılış törenine Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütgm. Özgür Yapağı, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Tgm. Ömercan Gedik, İlçe Emniyet Müdürü Savaş İlgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü volkan Pullu, CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Ural, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, gaziler ve şehit aileleri vardı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilcisi Galip Yaman katılımcılara teşekkür ederek hoş geldiniz dileklerini iletti.

TERÖR SUÇLULARINA İDAM KARARI ÇIKARTILSIN

Açılışta konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Ural ‘’ Bizler Şehit aileleri ve Gazileri olarak bu tür yerlerin açılmasına büyük önem vermekteyiz. Bu yerler bizlerin evi sayılır. Türk milletinin en fedakarları olarak kimimiz evladını verdi, kimimiz eşini verdi bu tür acılan yerlerde bir araya gelerek acılarımızı paylaşıyoruz sıkıntılarımıza çözüm arıyoruz. Bizler Hükümet yetkililerimiz ve meclisimizden Terör suçluları için idam kararının çıkmasını istiyoruz’ ’dedi.

Kaymakam Yusuf Cıbır’da konuşmasında vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerin aileleri ve gazilerin devlet olarak her zaman yanında olduklarını belirterek her zaman kapının açık olduğu ve yalnız olmadıklarını söyledi. Kaymakam Cıbır yeni açılan Tosya Temsilciliğinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından yeni açılan temsilciliğin hayırlı olması ve şehit ve gaziler için İmam Hatip Abdullah Erçelebi tarafından dua edildi.

Açılış kurdelesini Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Ural birlikte kesti.

Açılışta Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Ural tarafından Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütgm. Özgür Yapağı ve İşadamı Hüseyin Nalbantoğlu adında Sedat Ağacıkoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

Açılışta katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  

















Editör: TE Bilisim