Haber : Sedat Ağacıkoğlu (İHA - TOSYA )

www.tosyahaberleri.com haber sitesinde 09 Kasım 2017 tarihli haberinde yer alan "Tosya Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Atatürk Kareografisi yaptı" başlıklı manşet haberimiz ulusal basında büyük yankı buldu.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında koreografi hazırladı haberin görüntülerini Tosya İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu ulusal basına İHA Haber Ajansı aracılığı ile servis etti. Yapmış olduğu haber ulusal basında büyük ilgi gördü. Ulusal Gazetelerde,televizyonlarda ve Sosyal Medyada haberimiz büyük ilgi görürken internet ortamında da tıklanma rekorları kırdı.
 Not :  Okul idaresi tarafından  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79.yıldönümü anma törenleri için öğrenciler tarafından hazırlanan '' Atatürk'ün İmzası '' kareorafisi bazı kesimler tarafından istismar edilerek okulu ve idarecilere haksız yorum ve eleştirilerde bulunmuştur. www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak yapılan bu haksız yorum ve eleştirilere katılmadığımızı beyan eder. Okulmuzun her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz.

sondakika.com
iha.com.tr
sözcü.com.tr
hürriyet.com.tr
odatv.com
haberler.com
ensonhaber.com
sabah.com.tr
karar.com
muhalifhaberler.com


HATIRLATMA :
RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

























Editör: TE Bilisim