HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yalnızlığa terk edilen ve 3 gün sonra bulunan yaşlı kadın Kaymakam Deniz Pişkin’in talimatıyla Tosya Huzurevine alındı.   

İlçenin Şehre Küstü Mahallesi Keleş Sokakta daha önceden kimsenin olmadı metruk bir binada yaşlı bir kadının oturduğunu öğrenen komşuları mahallenin muhtarı Hüseyin Yörük’e haber vermesi sonrası Yaşlı Kadın Tosya Huzurevine yerleştirildi.

‘’ Bizim İçin Kutsal Olan İnsan ’’

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin Tosya Huzurevine yerleştirilen 90 yaşındaki Fatma Nineyi ziyaret ederek hal ve hatırını sordu. Kaymakam Deniz Pişkin gazetecilere yaptığı açıklamada ‘’ Bizim için kutsal olan İnsandır. Yazık günahtır bu Fatma ninemizin bu şekilde yalnızlığa terk edilmesi beni ve Tosya ilçesini derinden etkiledi. İlk haberi aldığım an her ne olursa olsun kim ne derse desin dedim ve Fatma ninenin Huzurevine alınması talimatını verdim. Keşke yakınları bize daha önceden haber etse idi biz yine elimizden geleni yapardık. Biz Devlet olarak elimizden geleni yaptık. İnsan var ki Devlet var’ ’dedi.

  (SDA-

Editör: TE Bilisim