Haber : Sedat Ağacıkoğlu
Kastamonu'nun Tosya ilçesini etkisi altına alan yoğun kar yağışı sokak hayvanlarını da etkiledi.
Geçtiğimiz gün Balkanlardan giriş yapan ve yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı insanlar kadar hayvanları da etkiliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle her yer karla kaplanmasının ardından sokak hayvanları da hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Her yerin karla kaplanması nedeniyle yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları bir parça yiyecek bularak hayatta kalmaya çalışıyor. Çöpten beslenerek hayatını devam ettirmeye çalışan sokak hayvanları bir parça ekmek için saatlerce çöp konteynerlerinde bekliyor.
Yoğun kar yağışı altında açlıktan donmak üzere olan sokak hayvanları çöp konteynerlerine gelerek çöpe yiyecek atılmasını bekliyor. Çöpe atılan yiyeceklerle hayatta kalma mücadelesi veriyor.  Sokak hayvanlarının çöp konteynerlerinde beklerken görüntülenmesi akıllara hayvan severleri getirdi. 
Sadece hayvanlara zarar geldiğinde ortaya çıkan hayvan severler,  doğal yaşam alanında açlıkla karşı karşıya olan ve hayatta kalma mücadelesi veren sokak hayvanları için her hangi bir çalışma yapacak mı sorusunu akıllara getirdi.










Editör: TE Bilisim