Kastamonu´nun Tosya İlçesinde Kaymakam Deniz Pişkin tarafından ´ Okuyan Tosya Hayalim Var ´ sloganıyla başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında bugün saat 11:00 da ilçe merkezinde binlerce vatandaşın katılımı ile okuma etkinliği düzenledi.

Okuma etkinliği Kaymakam Deniz Pişkin açılış konuşması ile başladı " Mart ayı itibari ile başlatmış olduğumuz bir kampanya var. Bu Kampanyanın adı Kütüphanesiz Okul Kitapsız Öğrenci Kalmasın kampanyasıydı ve amacımız kütüphanesi bulunmayan 16 okulumuza kütüphane kazandırmaktı. Bu anlamda başlatmış olduğumuz yardım kampanyası özellikle siz Tosyalı kardeşlerim nezdinde büyük bir itibar gördü ve ulusal basında yayınlanmasından sonra Türkiye´nin dört bir yanından destek geldi buradan bu vesile ile bu kampanyaya destek olan herkese teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum.
Bununla birlikte tabi şununda farkında olmamız gerekiyor Tek Başına Kütüphane Tek Başına Kitap bir anlam ifade etmiyor Kütüphaneler ve kitaplar okurlarıyla buluşunca öğrencilerle buluşunca kitap severlerin elinde olunca gözleriyle buluşunca anlam kazanıyor. Haliyle bununla paralel bir şekilde bu kampanya ile birlikte başlattığımız OKUYAN BİR TOSYA HAYALİM VAR sloganıyla başlattığımız okuma kampanyası var.
Şimdi Okuyan Bir Tosya Hayalim Var sloganının şahsımın başlatmış olduğu bu kampanyayı bir hayal olmaktan çıkartıp gerçekliğe kavuşturmak adına buradaki varlığınıza sonsuz teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum, bu öyle anlaşılıyor´ki okuyan bir Tosya hayali bir kampanya hayali bir kaymakamın hayali değil topyekün bir ilçenin topyekün bir Tosya´nın hayali olmuş hepinize teşekkür ederim hepinize şükranlarımı sunuyorum.
Bugün her kesimden insanlar var topyekün Tosya burada bu şunu gösteriyor aslında bunların her biri bir elin parmakları gibi ama icap ettiğinde sırası geldiğinde bu parmaklar bir yumruk gibi kenetlenip biz buradayız diyebiliyor ve varlığını ortaya koyabiliyor tıpkı 15 Temmuz gecesinde yaptığınız gibi." dedi
 
 






Editör: TE Bilisim