İlçe Müftülük konferans salonunda düzenlenen program saat 20.00’de başladı. İkra Suresi’nin okunması ile başlayan programa Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır  Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Müftüsü Basri Bektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin İpek, Eyüp Gür, Efkan Dağlı ve İsmail Sabuncu, İl Genel Meclis Üyesi İlyas Çakır,  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Açılış konuşması Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Karadağ yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Karadağ Peygamberimizi daha iyi anlayabilmek için programı düzenlediklerini söyledi.

Şiirlerin okunmasının ardından Kardelen İlahi Grubu tarafından ilahi ve kasideler seslendirildi. Peygamberimizin Hayatı slayt eşliğinde anlatıldı.

Dereceye giren öğrenciler tarafından ahlak ve yaşam üzerine seçilen hadisler okundu. Hadis demetinin ardından Kutlu Doğum Programı sona erdi.

Programın sonunda okul müdürü Mehmet Karadağ tarafından katılımcılara gül hediye edildi ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.


























Editör: TE Bilisim