Kaymakam Yusuf Cıbır’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Genel Meclis Üyeleri İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda köylere yapılan hizmetler ve devam eden projeler hakkında muhtarlar bilgilendirildi. Toplantıda köy muhtarlarının talep ve isteklerini dinleyen Kaymakam Yusuf Cıbır köylerinin sorunun çözülmesi için çalıştıklarını söyledi.  Muhtarların yağmur ve kar gibi doğa olaylarının yolları ulaşıma kapattığı problemin uzun süre çözülemediği şikayeti üzerine Kaymakam Cıbır akaryakıt sıkıntısının aşıldığına dikkat çekerek ulaşıma kapanan yolların ikinci olmazsa üçüncü gün mutlaka açılacağını söyledi.

Kaymakam Cıbır köylerin sorunlarının kısa sürede çözümlenmesi için çalıştıklarını sözlerine ekledi.       

Toplantıda söz alan İl Genel Meclis Üyesi İlyas Çakır ise Tosya köylerinin diğer ilçe köylerinden daha ileride olduğunu belirterek; “bizim köylerimizin yolları asfalt, şimdi biz ikinci asfaltı istiyoruz. Köylerimize gelen hizmet diğer köylerde yok. İle gelen ödenek ihtiyaca göre ve aciliyet durumuna göre tahsis ediliyor. İlçemize daha fazla hizmeti almak için çalışıyoruz” dedi.   

Editör: TE Bilisim