HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU- Kastamonu’nun Tosya İlçesi Yemeniciler çarşısında yaklaşık 30 yıldır radyo tamirciliği işi ile iştigal eden esnafa hayatının şakası yapıldı.

İddialara göre yıllardır Radyocu Vedat Ulukanlı’ya ufak şakalar yapan arkadaşları İnşaat alçı ustası Selami Atak, Yahya Yerli, Ahmet Büyükkanlı isimli üç arkadaş bu defa şakada çığır açarak Radyocu dükkanını gece yarısı alçı ile sıvadılar. Vedat Ulukanlı sabah erken saatte iş yerini açmak için geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Bölgeden geçen vatandaşların da meraklı gözlerle baktığı iş yeri kısa süre sonra eski haline kavuştu.

Gece geç saatlerde Vedat Ulukanlı’ya ait iş yerine gelen üç şahıs alçı malzemeleri ile dükkânı tamamen kapattıktan sonra üzerine de “Ahirete İntikal Nedeniyle Kapalıyız” ve “Dünya Değişikliği Nedeniyle Kapalıyız” yazılı pankartlar astı. Sabahın erken saatlerinde çevredeki komşu esnaflar tarafından olayın fark edilmesi sonucu koşarak dükkanına gelen Vedat Ulukanlı uzun süre yaşadığı şoku atlatamadı. Kendisine yapılan bu şakanın etkisinden kurtulan Radyocu Vedat çevresindeki dostlarına söylenerek’’ Bana bu şakayı yapan arkadaşlarım hayatlarının hatasını yaptılar. Onlara öyle bir şaka yapacağım ki bir daha bu dükkânın yanından geçerken tövbe çekerek geçecekler’ ’dedi.

Dükkânın girişindeki alçı levhaları söken Radyocu Vedat işyerinde çalışmaya deva etti.

Editör: TE Bilisim