Haber: Sedat Ağacıkoğlu
Kastamonu İHA Muhabiri

Tosya Belediyesi, toplum olarak büyük öneme sahip olan ikram ve hayır kültürüne, hayata geçirdiği bir projeyle büyük katkı sunuyor.  Önümüzdeki günlerde Ramazan ayı içinde hizmete girecek bir tanesi sabit diğeri mobil ‘İkram Çeşmesi’ Tosya Belediyesi’nin özel siparişiyle hazırlanarak ilçeye getirilecek.

 Ramazan akşamlarında çorba, yaz aylarında ise soğuk meşrubatların akacağı ikram çeşmesinden günde binlerce insan faydalanacak. Ramazan akşamlarında Teravih namazı sonrası her akşam farklı cami önlerinde kurulacak olan İkram çeşmesinden cami çıkışında çeşitli ikramlarda bulunulacak.

 HALKIMIZA HIZMET

Çeşmelerle hem yaz hem kış döneminde ilçe halkına ikramlarda bulunacağını vurgulayan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, “Tosya Belediyesi olarak halkımıza hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Önemsediğimiz ve halkımızın da büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz ve Tosya’da ilk olan İkram çeşmeleri projesini hayata geçirmenin sonuna geldik. Hayır ve ikram kültürümüzün önemli bir parçası İkram Çeşmelerimizle bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim