Merkezi Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde bulunan Manuel Terapi Merkezi masörleri geçtiğimiz hafta sonu ilçemizde açtıkları terapi merkezinde bel ve boyun fıtığı hastalarına manuel terapi uyguladı.

Bel fıtığı ve boyun fıtığı, adela ve siyatik ağrıları sinir sıkışmaları, diz kapaklarındaki ağrılarda akuprasör+akupuktur ve 13 karışım bitkisel yağlar ile osilasyon+mobilizasyon+maniplasyon ve traksiyon sonrası 3. Evresine gelmemiş sorunlara manuel trapi uygulayan uzman masör İhsan Aktaş randevulu hastalarına hizmet verdi.

Özellikle bel ve boyun ağrısı şikayetiyle gelen vatandaşlar masaj ve terapi sonrası kendilerini iyi hissettiklerini belirterek bundan sonra bu terapileri sık sık yaptıracaklarını söyledi.

İşyerlerinin Sağlık Bakanlığı denetiminde ve 3308 sayılı mesleki eğitim kanunu belgesine sahip olduğunu ifade eden uzman masör İhsan Aktaş;”hastalarımız bel ve boyun ağrıları şikayetiyle başvuruyor.  Sorunlu bölgelere uyguladığımız manuel terapi ve masaj yöntemiyle bu ağrıları çekip alıyoruz. Hastalarımızın talebi ve yoğun ilgisi nedeniyle randevulu hastalarımıza hizmet vermek için Tosya’dayız. Bundan sonra Tosya’ya daha sık geleceğiz ve Tosya halkına hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.       

Editör: TE Bilisim