Başbakan Prof Dr Ahmet Davutoğlu tarafından geçtiğimiz hafta 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan AK Parti Türkmenlere yardım ediyor kampanyasında Tosya İlçe Teşkilatı tarafından, Bayır Bucak Türkmenleri için 1 TIR dolusuna yakın yardım malzemesi toplandı

Yardıma ilişkin kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Tosya ilçe başkanı Metin Ekşi, “Yaklaşık 1 hafta öce başlattığımız kampanyamızda sona yaklaştık.30 Ocak tarihine kadar devam edecek olan yardım kampanyamıza sevgili Tosyalı hemşerilerimiz yakın ilgi gösterdi. Yaklaşık 1 TIR dolusu yiyecek, giyecek malzemesi toplandı. Ben Tosyalı hemşerilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Tosyalı hemşerilerimiz gerçekten yardım kampanyamıza büyük destek verdi. Orada yaşayan Müslüman kardeşlerimiz kış şartları altında zor günler geçiriyorlar. Başbakanımızın ve genel merkezimizin vermiş olduğu talimatlar çerçevesinde elimizden geldiği kadar çalıştık. Gerçekten de çok mutlu olduk. Teşkilattaki arkadaşlarım özverili bir çalışma yürüttüler. İnşallah orada yaşanılan zulüm durur, vatanlarında huzurlu bir şekilde yaşarlar” dedi.

Özellikle ‘’Kardeşlik budur’ tetirden anların yaşandığı yardım kampanyasında bir vatandaşın 500 çift ayakkabıyı Bayır-Bucak Türkmenlerine bağışlaması yardım çadırında görevli partilileri duygulandırdı.








Editör: TE Bilisim