Kastamonu İHA-Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi tarafından Tosya Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Yargıtay Üyesi Mehmet Faik Ateş, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez ve siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bayramın 1.günü 17.07.2015 Cuma günü saat 10.00 - 11.00 arasında yapılan bayramlaşma programına çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programı sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır '' “Tüm protokol üyelerinin ve kıymetli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum’ ‘dedi. Belediye Başkanı Kazım Şahin ise yaptığı kısa konuşmada '' Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, milletimize hayırlar getirmesini, ülkemizde de kardeşlik, huzur ve mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Tosya içinde ve gurbette bulunan tüm Tosyalı hemşerilerimizde sizlerin aracılığı ile Bayramlarını kutluyorum" dedi.

 

Program sonrası İlçe Müftüsü Basri Bektaş yaptığı bayram duası Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi tarafından Tosya Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreni sona erdi.

















Editör: TE Bilisim