HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 102. Yıl Dönümü münasebetiyle tören düzenlendi.

18 Mart Şehitler Günü Törenleri, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Asri Mezarlıktaki Şehitlik ziyaret edilerek şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Kaymakamımız Deniz Pişkin ve beraberindekiler şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.

Etkinlikler, İlçe Müftülük Konferans Salonu’nda Tosya Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından hazırlanan programla devam etti.

Program sonunda Kaymakamımız ve protokol üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilciliğini ziyaret etti.

Programa; Kaymakamımız Deniz Pişkin, Belediye Başkan Vekili Fazıl Ateş, İlçe Jandarma Komutanımız Özgün Yapağı, İlçe Emniyet Müdürümüz Kazım Ejder, Askerlik Şube Başkanımız Ömürcan Gedik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilcisi Galip Yaman, kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, askeri personel, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.








































Editör: TE Bilisim