Haber: İHA-Sedat Ağacıkoğlu

 Tosya Belediyesine kazandırılan iş makineleri dün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tosya Kum Ocağında düzenlenen törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kargı Belediye Başkanı , Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti Tosya İlçe Başkan Vekili Mustafa Corcor,Tosya Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir, Okul müdürleri ve davetliler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Belediye Başkanı Kazım Şahin yaptı. Şahin konuşmasında; “Tüm hizmet araçlarını iş makinalarını yenilemiş ve araç filomuzu da güçlendirmiş olduk.  Sayın kaymakamımız göreve başlayalı üçüncü iş makinası hizmet aracı törenimiz bu. Değerli misafirler, kıymetli hemşerilerim, aşağı yukarı mücavir alanımızın geniş olmasına rağmen iş makinesi ve hizmet aracı ağımızı fazlasıyla tamamlamış durumdayız. Ben bu iş makinelerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”  ve özellikle Belediyemiz çalışanlarına kocaman bir alkış istiorum ''dedi.
Törende konuşan Kaymakam Deniz Pişkin; “ Ben göreve başlayalı 10, 5 ay oldu bu üçüncü iş makinesi töreni. Yapılabileceğin en iyisini yapıldığını düşünüyorum Tosya’da. Bu anlamda belediyemizi kutluyorum. Yeni makinelerinin ve hizmet araçlarının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Eyyüp Demir tarafından yeni alınan iş makinelerinin kazasız belasız günlerde kullanılması için dua yapıldı, kurban kesildi.
Törenin ardından tesisleri gezen protokol üyeleri ve katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.



























Editör: TE Bilisim