Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediye Başkanlığı ve Personel Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Üçoluklar Mesire Alanı’ndan başlayarak Yunus Emre Mahallesi’ne kadar çevre temizliği çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Volakn Kavaklıgil,Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve brim müdürleri ile Personelin katılımı ile başlatılan Çevre Temizliği Projesi saat 10:00 de Üçolukları mesire alanında başladı. Başkan Volkan Kavaklıgil gazetecilere yaptığı açıklamada ''  Gelecek nesillere, çocuklarımıza ve ailelerimize örnek teşkil edecek bir çalışma olacağı kanaatindeyiz. Temiz bir toplum, temiz bir çevreyle olur. O yüzden çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Belediyemiz bünyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz var ama, onlara da vatandaşlarımızın duyarlı olması halinde daha temiz çevreyi sunma imkanı sağlayacağız. O yüzden Allah nasip ederse, bizde bu farkındalığı memleketimizin içerisinde oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah hayırlı olur. Güzel olacağı kanaatindeyim. Burada sadece sosyal sorumluluk projesinden ziyade, belediye personeli burada güzel bir kaynaşma içinde birliktelik sağlıyor. Kaynaşmanın fazla olduğu, insanların bir birini sevdiği yerde, hizmet daha rahat yürür ve rahat gerçekleşir“

Başkan Kavaklıgil, önümüzdeki günlerde vatandaşlarında geniş katılımı ile çevre temizliği konusunda daha geniş katılımlı olarak bu tür etkinlikleri organize edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim