Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçe Belediyesinde 34 yıl hizmet süresi içinde yedi belediye başkanı ile çalışan Personel Müdürü Yusuf Arpacı Emekli Oldu.

1986 yılında Ana Vatan Partisinden Belediye Başkanı seçilen İzzet Kader döneminde Tosya Belediyesi Muhasebe bölümünde işe başlayan Yusuf Arpacı 34 yıl sonra Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı seçilen Volkan Kavaklıgil döneminde Emekliye ayrıldı.

7 BELEDİYE BAŞKANI İŞE BEN ALDIM 6’SINIDA İŞTEN ÇIKIŞINI BEN YAPTIM

‘’Çalıştığı 34 yıl içinde 7 Belediye Başkanının seçimler sonrasında işe girişlerini ben yaptım 6 belediye Başkanında işten çıkışını ben yaptım. Her seçim dönemi sonrasında Belediye Başkanı seçilen adayın Sigorta İşe Girişlerini ben yaptım. Sonrasında seçilemeyen başkanın işten çıkışını ben yaparak işine son verdim’’

BELEDİYEDEN 8 DEFA KOVULDUM 9 DEFA İŞE GERİ ALINDIM

Tosya Belediyesinde çalıştığım 34 yıl içinde 8 defa işten kovuldum fakat 9 defada işe geri alındım. Özellikle Tosya Belediyesine Sendikayı ilk getirdiğimiz yıllarda çok yıprandım. Görev yaptığım 34 yıl sonrasında geçen hafta son işten çıkış işlemini yaparak kendi işten çıkışımı yaparak emekli oldum.

TOSYA BELEDİYESİ BANA ÇOK ŞEY KAZANDIRDI

‘’ 34 Yıllık Hizmet Sürem İçinde Belediyede personel işlerinden sorumlu kişi olduğum için yüzlerce arkadaşım oldu. Bütün mesai arkadaşlarımla iyi geçindim. Bu bağlamda mevcur Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil beyefendinin nezdinde tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’dedi.

Editör: TE Bilisim