Haber: Sedat Ağacıkoğlu

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Sancaktepe Belediye Başkanlığı’na seçilen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, mazbatasını aldıktan sonra Belediye önünde düzenlenen törenle eski belediye başkanı İsmail Erdem’den başkanlık görevini devraldı.

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Sancaktepe; Maltepe, Kartal, Ümraniye, Ataşehir, Çekmeköy, Pendik ve Sultanbeyli ile komşu bir ilçe. Üçüncü köprü ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan bağlantı yolları ilçeden geçtiği için önemli bir konuma sahip. Sancaktepe ilçe nüfusu 2018 yılı rakamlarına göre 415 bin kişi olup 31 Mart seçimlerinde 277 bin seçmen oy kullandı.

Bilindiği gibi Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nı kazanan Avukat Şeyma Döğücü Tosya gelini olup Hemşerimiz Avukat Salih Döğücü ’nün eşidir.

www.tosyahaberleri haber sitesi olarak ilçemiz kamuoyunun sesine kulak vererek Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyam Döğücü ile Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e bir çağrı yapmak istiyoruz.

‘’ SANCAKTEPE İLÇESİ İLE TOSYA İLÇESİNİ KARDEŞ İLÇE İLAN EDELİM ‘’

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in özellikle kamuoyunun ve haber sitemizin bu çağrısını ilk meclis toplantısında gündeme alarak Sancaktepe Belediyesi ile Tosya Belediyesinin Kardeş İlçe olması yönünde kararlar alınır.

Yetkililerin ve vatandaşların bu konuyu her platformda gündeme getirerek ilçemize her alanda büyük kazanımlar sağlayacak olan bu iki ilçenin Kardeş İlçe olması için gerekli adımların atılmasına katkı sağlamaya davet ediyoruz.   

Editör: TE Bilisim