Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma tamamlanmak üzere. Kuruçay kenarında hem yaya kaldırımı genişletmesi hemde konsol demirleri yapılacak. Kış bastırmadan bitirilmesi planlanan çalışmalar Baharla birlikte Hocaimat Mahallesi Beşevler mevkiine doğruda devam edecek.

 Belediyenin tüm çalışmalarını titizlikle takip eden Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN; Bizim temel amacımız bu şehri daha yaşanabilir şehir yapmak bunun için çaba sarf ediyoruz. Amacımız, seçimlere yönelik, günübirlik, göstermelik çözümler üretmek değil, bu şehir için yıllardır yapılamayanları yapıyoruz. dedi.

Kış aylarına girilmesine rağmen Tosya Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçemizin çeşitli mahallelerinde parke, bordür ve yaya yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor. Elektrik hatlarının yer altına alındığı ve direklerin kaldırıldığı Bahçelievler Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesinde yaya yolu çalışmaları devam ederken, Yunus Emre Mahallesinde parke çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN; mevsim itibarı ile hava şartlarının müsaade ettiği sürece hizmetlere ara verilmeden devam edileceğini belirtti. Başkan ŞAHİN; Bahar ile birlikte Kum ocağına kurulan yeni asfalt plentininde faaliyete geçmesi ile birlikte ilçemizin cadde ve sokakları pırıl olacak dedi.


Editör: TE Bilisim