SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Belediye tarafından alınan 6 yeni  Araç Törenle Hizmete Başladı

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, belediyeden emekli olan 3 personele hizmetlerinden dolayı teşekkür belgeleri Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından verildi.


Törende konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin hizmete kazandırılan araçlarla ilgili bilgi verdi. Şahin konuşmasında; “6 tane hizmet aracımızın işe başlama törenine katılan tüm misafirlerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Hizmet araçları için düzenlenen program öncesi Belediyemize hizmet vermiş ve bu gün emekliye ayrılan 3 değerli arkadaşımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık mutluluk esenlikler diliyorum.


Kendiniz proje üretebilir kendi ekip ve ekipmanla gerçekleştirebilirseniz başarılı oluyorsunuz. O bakımdan çoğu da sosyal amaçlı olan bugün hizmete alacağımız 6 aracı inşallah duasını kurbanını keserek siz Tosyalı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu aracalar 1 adet makam aracı,2 adet Cenaze nakil aracı,1 adet Cenaze yıkama aracı ve 1 adet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ın hediyesi itfaiye aracı. Yine sağ tarafta yeni itfaiye kazandırdığımız 8300 Litre su kapasiteli 200 Litre köpük kapasiteli bir itfaiye aracı olarak yine tam donanımlı olarak hizmete alınmış durumda. Ben bu vesileyle hayırlı uğurlu olsun diyorum hepinize çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından araçların kazasız belasız kullanılabilmesi için dua edildi kurban kesildi.






Editör: TE Bilisim