Bir önceki meclis toplantı tutanağı okunup onaylanırken yeni oturum alanı bin 200 metrekare olan yeni hükümet konağının mevcut oturum alanı ve çekme mesafeleri güncellendi.

Yapılan toplantı ve alınan kararla birlikte Mart ayından itibaren hayvan pazarı giriş ücretleri küçük baş hayvan 3 lira büyük baş hayvan ise 7 lira olarak belirlenirken, meclis toplantısında bahar mevsiminden itibaren geçerli olmak üzere şehir içi dolmuş ücretleri zamlandı.

Meclis toplantısında ayrıca resmi daire su ücretleri ton başına 3 lira olarak belirlenirken ton artımında da fiyat farkı uygulanmayacağı dile getirilirken, İtfaiye Müdürlüğü’nce verilecek vidanjör hizmetleri ile ilgili fiyatlandırmaların yapılacağı oy birliği ile karara bağlandı.

Mart ayı meclis toplantısında görüşülen önemli konulardan birisi de Şeyh Mahallesi Rıhtım Boyu Caddesi üzerinde bulunan eski yapı sahiplerinin kentsel dönüşüm uygulanarak ada bazı uygulamasına geçilmesi talep edilirken karar oy birliği ile imar ve şehircilik komisyonuna gönderildi.

Editör: TE Bilisim