Açılış törenine Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,  CHP Tosya İlçe Başkanı Ahmet Ahlatçı, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, İl Genel Meclisi Üyesi Salih Asi, İlçe Vaizi Muhsin Özdemir, PTT Müdürü Davut Zat, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Güvercin, Şöforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş, Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muammer Ömür, Belediye-İş Sendikası Tosya Temsilcisi Halim Koçak, belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Tosya Belediyesi halk oyunları ekibi sahne aldı. Fatih Tabakoğlu’nun bağlaması ile Erol Sevdi’nin söylediği türküler eşliğinde yöresel oyunları sergileyen halk oyunları ekibi büyük beğeni topladı

Açılış konuşması Belediye-İş Sendikası Tosya Temsilcisi Halim Koçak tarafından yapıldı. Koçak, Sendikanın Tosya’da 13.08.2003 tarihinde kurulduğunu ve halen 94 kayıtlı üyesinin bulunduğunu belirterek katkıları olan herkese teşekkür etti.















Editör: TE Bilisim