Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil katıldığı Kastamonu İl Koordinasyon toplantısından müjdeyle döndü. Başkan Kavaklıgil katıldığı toplantıda Tosya Devlet Hastanesi'ne yeni doktor ataması konusunda Tosya Kastamonu karayolunu gündeme getirdiklerini dile getirerek ağırlıklı olarak Tosya Yapraklı kavşağının çözüme ulaşması için yetkililerle görüştüklerini ifade etti.

Başkan Kavaklıgil yaptıkları resmi temasların olumlu sonuçlandığını ifade ederek ortalama iki hafta içinde bölgede ara verilen çalışmaların yeniden başlayacağını ve özellikle bu yoldan ulaşım sağlayan vatandaşlarımızın bağ ve köylerimize daha rahat gideceğini belirtti.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kavaklıgil; “Bilindiği üzere geçtiğimiz dönemde başlayan ve farklı sebeplerden dolayı yapımına ara verilen Tosya Yapraklı kavşağı olumlu temasların ardından yeniden yapılarak hizmet vermeye başlayacak. Geçtiğimiz dönemde de yapım çalışmaları esnasında oluşan bir takım olumsuzluklar ve vatandaşlarımızın ulaşım konusunda çektiği sıkıntılar da inşallah tekrar yaşanmayacak” dedi.

Tosya Basın Bürosu

Editör: TE Bilisim