Haber: Sedat Ağacıkoğlu

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Volkan Kavaklıgil ve Belediye, İl genel meclis üyeleri ve çok sayıda misafir ve vatandaşın katıldığı törenle Tosya Belediye Başkanlığı görevine başladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Esen, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı Tosya Sivil Toplum Kuruluşları,vatandaşların katıldığı törenle Belediye Başkanlığı Görevine başladı. 

Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törende kısa bir konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın Tosya halkına teşekkür ederek '' Sizler Volkan Başkanı Belediye Başkanı seçerek sizlere yakışanı yaptınız.Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizlerde sizin bu teveccühünüzü boşa çıkarmayarak söz vermiş olduğumuz hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye başlayacağız''dedi.

Daha sonra söz alan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil '' Bu günden sonra 40 bin vatandaşımızın belediye başkanı olarak Tosya'ya hizmet edeçeğim.Yarın sabahtan itibaren ilçemizin sorunlarını çözmeye başlayacağız. Sizlerin duası ve bizlerin gayreti ile ilçemizdeki sorunları hep birlikte aşaçağız''dedi.

Tören daha sonra Kurban kesimi ve yapılan dua ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim