Tosya Belediye Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Ali Mutlu yeni görevine başladığı ilk günki toplantıda basın mensupları ile değerlendirmede bulundu.

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu’da konuşmasında; “Bu göreve beni layık gören başta Sayın Belediye Başkanımız Kazım Şahin Bey’e, İlçe Başkanımız Sayın Metin Ekşi Bey’e,  beni bu konuda destekledikleri için belediye meclis üyelerimize, ilçe yönetiminde bulunan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Malumunuz ben 2004’ten beri belediyedeyim. Belediyenin birçok ihtisas komisyonlarında görev aldım. Denetim komisyonlarında görev aldım. Encümende görev aldım. Belediye ve belediyeciliği biliyorum. İnşallah bu görevde de başaracağıma inanıyorum. Yaklaşık 13 yıldır Tosya Belediyesinde görev aldım. Sorunları ve yapılması gereken hizmetleri çok iyi biliyorum.Çözüm aşamasında her kapıyı açacağıma inanıyorum.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın yolumuza devam diyorum, herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan yardımcısı Ali Mutlu'nun yaptığı açıklama sonrası Belediye basın danışmanı Mustafa Kürşat Bazlamatçı'nın belediye envanterinde kayıtlı yaklaşık 100 yıllık tarihi kapı kilidini bir konu gereği makama getirdi. Başkan Yardımcısı Ali Mutlu tarihi kilit hakkında görüşlerini açıklarken gazeteciler ''başkanım az önce sorunların çözümünde her kapıyı açacağınızı ifade ettiniz.Herhalde şimdi ilk önce bu tarihi kapı kilitini açarak ilk icraatına başlayacaksınız''dediler.
Başkan Yardımcısı Ali Mutlu gazetecilerin bu sorusu karşısında '' İlçemizin sorunlarının çözümü aşamasında gece gündüz demeden çalışarak ilçemizi daha huzurlu bir konuma getireceğiz''dedi.


Editör: TE Bilisim