Tosya’da günlük yayın yapan 2 gazetenin yanı sıra birçok haber sitesi ile güçlenen Tosya Basını ulusal haber ajanslarının temsilcileri ilede  gücünü daha da arttırdı.

Alaattin Keşoğlu’nun Doğan Haber Ajansı muhabiri olmasıyla başlayan süreçte, Sedat Ağacıkoğlu Habertürk Muhabiri oldu ve son olarakta Ahmet Çataloğlu  TRT Tosya Muhabirliğine getirildi.

Kısa bir süre önce Türkiye Radyo Televizyonu Kurumu resmi olarakta TRT Haber birimini kurarak habercilikteki yerini almış oldu. Tosya muhabirliği için birçok ismin geçtiği listeden Ahmet Çataloğlu bilgi birikimi ve tecrubesi ile TRT Tosya Muhabirliğine seçildi.

Ahmet Çataloğlu yaptğı açıklamada ; “ Tosya’mız her alanda olduğu gibi basın yayın ve gazetecilik sektöründe de hızla güçlenmektedir. Şahsıma bu görevi  layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum, artık TRT Haber kanalıylada Tosya’da meydana gelen tüm gelişmeleri en doğru şekilde ve hızlıca Türkiye’nin gündemine taşıyacağım. “ dedi.

Bizlerde Ahmet Çataloğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, yerel basında okuduğumuz haberlerini ulusal medyada da okumayı arzu ediyoruz.

İşte Ulusal Haber Ajanslarının Tosya Muhabirleri:

Anadolu Ajansı                – M.Ulusoylar
TRT                                  – A.Çataloğlu
Doğan Haber Ajansı         – A.Keşoğlu
İhlas Haber Ajansı           – R.Yurt
HaberTürk Haber Ajansı   – S.Ağacıkoğlu

Haber : Yiğit Durmazoğlu - TosyaHaberleri

Editör: TE Bilisim