HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kaymakamı Deniz Pişkin ilçede görev yapan Ulusal ve Yerel basın mensuplarına iftar yemeği veren Kaymakam Deniz Pişkin; “ Sizleri sadece 10 Ocak Gazeteciler Gününde değil her zaman hatırlıyoruz” dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin dün akşam gazetecilere iftar yemeği verdi. İlçemizde görev yapan Ulusal ve Yerel gazetecilerin katıldığı iftar yemeğinde Kaymakam Deniz Pişkin tek tek ilgilenerek hoş geldiniz dileklerini iletti.

İftar topuyla birlikte ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı, yemekler yendi. Yemeğin ardından başlayan çay sohbetine başka programı nedeniyle iftar yemeğine katılamayan Belediye Başkanı Kazım Şahin’de katıldı.


Kendileri de gazeteci kökenli olan Kaymakam Deniz Pişkin basının zor şartlarda görev yaptığına vurgu yaparak; “Gazeteciler kamuda görevli olmayan fakat kamu görevi ifa eden kişiler.  Gazeteciler bir kamu görevlisi gibi çalışırlar. Vicdanının sesini dinleyen gazeteciler memlekete hizmette katkıları büyüktür. Genelde herkes gazetecilerden çekinir fakat ben gazetecilerden korkmam, Çünkü onlar halkın gözü kulağı ben çoğu zaman onlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyorum ve de çok istifade ediyorum” dedi.

Verdikleri iftar yemeği için Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür eden gazeteciler; “Unutulmamak sevindirici bir durum. Kaymakamımıza iftar yemeği için teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını ifade etti. 








Editör: TE Bilisim