Sedat Ağacıkoğlu
Kastamonu - İHA



Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yapımı planlanan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı törenle atıldı.

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere Kastamonu'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tosya ilçesinde Vali Erdoğan Bektaş, Kaymakam Mehmet Türköz, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gülşen, Belediye Başkanı Kazım Şahin, daire müdürleri ve partililer tarafından karşılandı. Törende konuşma yapan Bakan Bayraktar, tesisin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını, böylece, Devrez Çayı'na dökülen atık suyun da arıtma işleminden geçeceğini söyledi. Bayraktar, 11 yıllık Ak Parti iktidarında çok başarılı çalışmalar yapıldığını belirterek, "Bizler hizmet için yola çıktık. Önce Allah rızasını kazanmak, sonra da sizlerin duası ile bu millete hizmet etmeye çalışıyoruz." dedi. 

  Konuşmanın ardından Bakan Bayraktar, beraberindekilerle birlikte tesisin temeline ilk harcın dökülmesini sağladı. Bakan Bayraktar, daha sonra Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’in makamına geçerek ilçenin sorunları ve talepleri konusunda bilgi aldı.








































Editör: TE Bilisim