Törene Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Göksel Aydın, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Niyazi Gümüş, Yüksekokul Sekreteri Sedat Karaçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP Tosya İlçe Başkan Yarımcısı Ahmet Baş öğretmenler, öğrenci velileri  katıldı.



Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü Mutlu Cesur yaptı. 


Mezun öğrencilerden konuşma yapan Hemşirelik Bölümü okul birincisi Ayşe Ata başlangıçlar güzeldir, bitişler zor diyerek konuşmasına başladı. Ata;” tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz.

Nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okuluma veda ediyorum bayrağı sizlere teslim ederek.

Bizler mevsimlik birer çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyoruz. Daha önce başkalarının da bu sıralardan geçtiği gibi.

Tüm arkadaşlarıma ve bizden sonra yerimizi alacak kardeşlerime de bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diler saygılar sunarım” dedi.

Dereceye giren öğrencilere diplomaları Kaymakam Mehmet Türköz  ve protokol üyeleri tarafından diğer öğrencilere ise velileri tarafından verildi.

Mezun öğrencilerin alt sınıflardaki öğrencilere Bayrak-filama devir teslimi yapmasının ardından mezun öğrenciler öğretmen Sinem Cacaner eşliğinde meslek andını okudu. Öğrenciler tarafından şarklar söylendi şiir okundu.

Mezun öğrencilerin hep birlikte grup olarak şarkı söylemesinin ardından keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.

Editör: TE Bilisim