D-100 Karayolu Tosya Dört Yol kavşağında yapımı hızlı bir şekilde devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tamamen tahrip olan ana kanal hattı Tosya Belediyesi ekiplerince tamamen yenilendi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve ilgili birimler tarafından hızlıca sonuçlandırılan ana kanal hattı yenileme çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada Başkan Kazım Şahin; Tosya Belediyesi'nin özellikle Yemeniciler Çarşısı'nı yenilerken büyük bir ustalık ve özveriyle çalıştığını kanal hattı yenilerken de oldukça profesyonel olduklarını dile getirdi.
 
 
Başkan Şahin incelemeler sırasında yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: " Dörtyol kavşak çalışmaları nedeniyle ilçemizin ana kanal hatı tamamen tahrip olmuştu. Kavşak altında kaldığı için de Osmanlı camii altından ana hat değiştirilerek alt geçitten geçip yeni imar yolundan atık su arıtma tesisine bağlanıyor. Oldukça önemli bir hat ve oldukça önemli işçilik gerektiriyor. Ve yine tamamı belediyemiz ekipleri kendi imkanları ile yapılıyor. Normalde bu yapılacak işler oldukça zahmetli ve detay gerektiren işlerdir ama ekiplerimiz oldukça profesyonel olduğundan atık su hattını yenileyerek kanal bağlantılarını yaparak değerli hemşerilerimizin kullanımına sundu. Hizmet ekip işidir."          
Editör: TE Bilisim