Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya’da büyük bir seçim zaferi kazanarak Belediye Başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Volkan Kavaklıgil Belediye Başkanlığı görevine başladı.

Bir haftadır makama gelen yoğun tebrikleri kabul eden Başkan Volkan Kacaklıgil haftanın son gününde Tosya Ahi ve Yaren Derneği ile Mehteran ekibinin sürpriz tebrik ve hayırlı olsun ziyareti ile sona erdi. Tosya Ahi Yaren Mehteran ekibi Cumhuriyet Meydanından başlattıkları mehteran yürüyüşü ile Belediye Hizmet Binasının önüne geldi. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil  Tosya Ahi Yaren mehteran ekibini belediye binasının kapısında karşılayarak hoş geldiniz dedi.

Tosya Ahi Yaren Mehteran ekibi burada Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgi,Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı ve MHP İl Genel Meclisi Üyesi Cihan Çetin ile Meclis Üyesi Nafiz Tekeli ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda mehteran gösteriminde bulundu.

Tosya Mehteran ekibinin mehteran gösterisinin sonrasında Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Mehteran ekibini Belediye Hizmet Binası Meclis salonuna davet etti. Meclis salonunda kısa bir konuşma yapan Volkan Başkan ‘’ 31 Mart seçimleri sonrasında Allah bizlere bu makamı nasip etti. Bugünden sonra ilçemizde oy kullanan 22 bin seçmenin oyunu almış gibi hizmet yapacağız. Sizlerden de Allah Razı olsun ilçemizde Kültürümüzü yaşatmada ve ilçe tanıtımını yapmada çok büyük emekler sarf ettiniz. Tosya Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız ve desteğimiz her zamankinden fazla olacaktır. İnşallah yakın zamanda sizlere bir müjdemiz olacak. Tosya Yaren Derneği ilçemize ve kendisine yakışır bir yerde alt katı Tosya Müzesi üst katı Yaren Evi olacak bir kültür mekanına kavuşacaksınız. Bu vesile ile tekrardan hoş geldiniz diyor ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim