Akşam saat 20:00 da başlayan müzik programına  Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, Ak Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztük, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, daire ve kurum amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, gurbetçiler, davetliler ve vatandaşlar katıldı  

Program Kuzeyin Uşakları Halk Oyunları gösterileri ile başladı vatandaşların büyük beğenisini kazanan halk oyunları gösteri sonrasında sahneye Hande Haktan çıktı. Sanatçı birbirinden güzel şarkıları ile seyircileri coşturdu.

Yaklaşık 1 saat sahnede seyircilere müzik ziyafeti veren Hande Aktan’dan sonra sahneye güzel türküleri ile Gülcan Kara çıktı. Sanatçı okuduğu yerel türkülerle cumhuriyet meydanındaki vatandaşlara türkü ziyafeti verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk Sanat Müziğinin yıldızı parlayan sanatçısı Arzu Akçan sahneye çıktı. Tam bir müzik ziyafeti veren Arzu Akçan yaklaşık 2 saat sahnede kalarak başarılı bir performans sergiledi.

Konser sonrası vatandaşlar 16.Uluslararası Kültür  ve Pirinç festivalinin 1.günü programından havai fişek gösterisini izleyerek ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim