SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu’nun Tosya İlçesi’ndeki temaslarının ardından Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odasının temel atma törenine Kastamonu Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, TOBB  Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya  Belediye Başkanı Kazım Şahin ve oda başkanları ile üyeleri katıldığı törende konuşan Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, odaya yeni bir yer kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise Tosya’daki sanayicilerin oda sayesinde Avrupa standartlarına göre hizmet aldığını belirterek, "Tosya ilçesi Kastamonu ilinin en önemli sanayi kenti. Tosya sanayisi ürettiği katma değer açısından baktığımız zaman Kastamonu’nun unutamayacağı ve göz ardı edemeyeceği başlıca ilçelerden biridir. Türkiye’de üretilen her üç kapıdan biri Tosya ilçesinde imal edilmektedir. Bizler de böyle önemli bir ilçeye yakışır bir odanın temel atma törenindeyiz. Bu odanın tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler hizmet binasının temelini attı. Oda başkanı Metin Ekşi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Tosya ürünlerinden oluşan sandık hediye etti. Hisarcıklıoğlu daha sonra Tosya’dan ayrılarak Kastamonu’ya hareket etti.

(SDA










Editör: TE Bilisim