Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

 16 Ekim 2017 Pazartesi günü Tosya’ya gelecek olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yapacağı inceleme ve ziyaretlerin ardından saat 13:00’te düzenlenecek olan Tosya Ticaret ve Sanayi Odasının temel atma törenine katılacak.

Temel atma töreninin ardından Kastamonu’ya geçecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Kastamonu’da düzenlenecek olan programa katılacak.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) ve Kastamonu Ticaret Borsası temsilcileri, 16 Ekim Pazartesi günü Kastamonu’ya gelecek olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktarılacak ve desteği istenecek konuları görüşmek için toplandı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ekşi ve Meclis Başkanı Mustafa Cevizci’nin hazırladıkları raporda Temel atma töreni sonrası TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan Tosya Eğitimine kazandırılması için önemli bir proje sunacakları öğrenildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun eğitime verdiği önem ve gittiği birçok il ve ilçe ziyaretlerinde bu yönde talepleri geri çevirmediği bilinmektedir. Tosya Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin ilçemize yapılacak bu önemli ziyarette Tosya eğitim camiasına eğitim alanında önemli kazanımlar elde edeceğine inanmaktayız.

Editör: TE Bilisim