HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Sanayi ve Ticaret Odasının Temel atma törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu karşılama protokolünde karşılaştı eski dostu duayen İş adamı İsmail Nalbantoğlu’nu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Tören alanına gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kendisini karşılayan vatandaşlarla tokalaşırken bir anda karşısında eski dostu ve Tosya’nın hayırsever ve duayen İş adamı İsmail Nalbantoğlu ile karşılaştı. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan TOBB başkanı daha sonra İş adamı İsmail Nalbantoğlu ile kısa süreli sohbet etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendisini Ankara’ya davet etmesi sonrası İsmail Nalbantoğlu’’ Sayın TOBB Başkanımız Rifat Bey ile yıllar öncesine dayana bir dostluğumuz var. Kendisini Tosya’da karşılamaktan gurur duyduk. Ayak üstü yapmış olduğumuz kısa süreli sohbette Nalbantoğlu şirketler grubunun Tosya’daki yatırımlarını gördüğünü ifade ederek bizlere yaptığımız yatırımlardan dolayı teşekkür etti. En kısa zamanda yapmış olduğu davete icabet ederek TOBB başkanımızı ziyaret edeceğiz’ ’dedi.










Editör: TE Bilisim