HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 16 Ekim 2017 tarihinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının Temel atma törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Tosya eğitimine katkı sağlayacak Okul sözü vermişti.

Törende konuşma yapan Tosya’nın üniversite hedefi olduğuna dikkat çeken Başkan Ekşi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan ilçe eğitimine katkı sağlayacak bir Okul için destek istedi.

O gün Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi’nin konuşmasını dikkatle takip eden ve not alan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu daha sonra kürsüden yaptığı konuşmasında ‘’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yurt genelinde okullar inşa ediyor eğer Allah Ömür verirse ve önümüzdeki dönem seçimlerde tekrar bu göreve devam edersem ve de benim Oda başkanım benden böyle bir istekte bulunuyor ise bende buradan söz veriyorum önümüzdeki dönem Tosya’ya Okul Sözü veriyorum “Tosya’ya yapacağımız okul şimdiden hayırlı olsun” dedi.

16 Ekim 2017 tarihinden bugüne tam 305 gün geçti. Bu süreç içinde 15 Mayıs 2018 tarihinde TOBB seçimlerinde Rifat Hisarcıklıoğlu 4 yıl daha Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına tekrar seçildi.

Sonuç olarak Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu o gün kürsüden yapmış olduğu açıklamada ve vermiş olduğu SÖZ’de ki tüm şartlar gerçekleşmiş oldu.

Şimdi en büyük görev Tosya Sanayi ve Ticaret Odası Yönetimi ve Başkanı Metin Ekşi’de 305 gün önce verilen bu sözün takipçisi olarak Tosya’ya bir TOBB okulu kazandırmaktır.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak AK Parti Tosya İlçe Başkanı ve Tosya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi’nin kısa zaman içinde kamuoyuna yapacağı müjdeli haberi siz okuyucularımıza aynı hassasiyet içinde haber sitemizden yayınlayacağız.

   (SDA-

Editör: TE Bilisim