Tosya ilçemizde ve köylerimize  dağıtılan fitre ve zekat zarflarıyla 35.023,00 gelir elde ettiği bildirildi.

T.H.K TOSYA şube başkanı  Ali ÇİLİNGİR "Türk Hava Kurumu Tosya  Şubesi olarak bu yıl Ramazan ayında halkımıza  6717 adet fitre ve zekat zarfı dağıtılarak 35 bin 023 lira  gelir elde ettik. Bu gelirle 2011 yılındaki gelire göre daha fazla gelir elde etmiş olduk. Halkımız bu yıl da Türk Hava Kurumu'na rağbet ederek yardım ve desteklerini esirgememiştir. Bu durum bizleri son derece mutlu etmiştir."dedi.

Thk aracılığıyla toplanan bu yardımların Sosyal dayanışma olarak diğer; paydaş kuruluşlar olan Türk Kızılayı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu,

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

ve Diyanet Vakfına pay verildiğini kaydeden ÇİLİNGİR "Toplanan bu yardımlar yine halkımıza maddi destek olarak geri dönmektedir. Yüzde 50'si Tosya sosyal yardımlaşma kanalıyla TOSYA’a ve ihtiyacı olan Tosyalı  vatandaşlarımıza verilmektedir." Dedi.

Thk Tosya Şubesi Başkanı Ali ÇİLİNGİR ve  Şube Saymanı Ferhat BOZAN Tosya Kaymakamımız Mehmet TÜRKÖZ’e Belediye Başkanımız Kazım ŞAHİN’e  Köy ve Mahalle  Muhtarlarımızın şahsında, hayırsever vatandaşlarımıza bu duyarlılıkları için teşekkür ederken, yapılan bu yardımların artarak devam etmesini temenni ederiz’’dediler.

Editör: TE Bilisim