SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu'nun Tosya İlçesi Çorum kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında otomobil tırın altına girdi. Meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Tosya D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında Kastamonu’da devam eden Hentbol şampiyonasından dönen içinde taraftarların bulunduğu otomobil kaza yaptı. Tosya istikametinden Amasya istikametine gitmek için Tosya – Çorum kavşağından Dursun.G ( 56) kullandığı 05 HL 799 plakalı otomobil İstanbul istikametinden Samsun istikametine gitmekte olan Hikmet G.(45) kullandığı 58 EH 724 plakalı Tır ile çarpıştı.

Trafik kazasında otomobil şoförü Dursun.G (56) ve araç içinde bulunan Mehmet. K(33), Muttalip.Y (33) ve Ercan.Ö ( 25) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulansla Tosya Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kastamonu’da Türkiye Hentbol ligi maçlarına katılan ve aldıkları galibiyetle Amasya’ya dönen Hentbol takımı oyuncuları meydana gelen trafik kazası ile şoke oldular. Oyuncular kaza yerinde ve Tosya Devlet hastanesi önünde gecenin geç saatlerine kadar endişeli beklediler.

Emniyet ekipleri meydana gelen Trafik kazası ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.












Editör: TE Bilisim