Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci, Akyurt Belediyespor maçında, futbolcuların takım olarak verilen taktiği iyi uyguladığını, sabırlı oynadıklarını ve bunun karşılığında da üç puan aldıklarını belirtti.


Cevizci şunları kaydetti:

” Her ne kadar kötü oynuyormuşuz gibi gözüksek te, tüm maçın pozisyonlarını ve ataklarını üst üste koyduğunuz zaman, bizim kazançlı çıktığımız görülecektir. Rakip takımların bizden daha atak ve daha iyi gözükmesi de, bizim oyuncularımız daha sabırlı ve daha deneyimli ataklar geliştirmesinden kaynaklanmaktadır. Oyuncularım, rakiplerimizin zayıf anını yakalayınca bunu çok iyi değerlendirip öne geçmesini biliyorlar. Bu bir taktiktir. Biz daha fazla çalışıp, daha iyi oynamaya başladığımız zaman, bu taktik te değişecektir. Şu an iyi oynuyor gözükmeden aldığımız bu puanlar bizim için büyük bir avantajdır. İyi oynamaya başladığımızda da şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız” dedi.

Cevizci, önümüzdeki hafta sonu yine içeride oynanacak olan Tosya Belediyespor maçına da, tüm sporseverleri davet etti.

Sorgun Belediyespor Akyurt Belediyespor maçı sonrasında Yönetim ve Teknik kadro basına kapalı toplantı yaparak Tosya Belediyespor maçı ve takımın son durumu hakkında detaylı bir toplantı yaptı.Yapılan toplantı sonrasında Tosya Belediyespor maçına kötü futbola bir son vermek ve taraftarla barışmak için çıkacaklarını ve bu maçta oynayacakları güzel futbol ve galibiyeti taraftarlarına hediye edeceklerini açıkladılar.

Editör: TE Bilisim