Tüm ulusal gazetelerin manşetine konu olan ve defalarca Tv kanallarının haber ekranlarına yansıyan bu olay Ülke genelinde ilgi görmüştü.
Önce kıskançlık için yapıldı denildi, sonra bunların hepsi bir şakaydı denildi.
Sedat Toygar Arkadaşını affetmeyeceğini ve hakkında dava açacağını tv kanallarına beyan ederek olay ile ilgili tepkisini göstermişti. Sedat Toygar YGS sınavı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada " Sınavda heyecan yapmadığını ve sınavının iyi geçtiğini " ifade etti.

Sonuçlar açıklandığında ise her iki arkadaşta , olaylardan dolayı mağdur olduklarını ve moral bozukluğu ile girdikleri sınavdan bekledikleri puanın altında puan alarak üzüldüklerini ve mağdur olduklarını ifade ettiler.

Bu olayın ortaya çıktığı günlerde gazetelerde Sedat Toygar'ın maddi sıkıntısı olduğu ve Hakkari'ye gitmek için borç para aldığı şeklinde çıkan haberlere tepki gösteren Sedat Toygar, YGS sonuçlarının açıklanmasından sonra yine basın mensuplarına yaptığı açıklamada " Ailesinin maddi durumumun iyi olmamasından dolayı puanın yettiği bir özel üniversiteye gidemediğinden yakınarak, öncesinde ve sonrasında farklı beyanlarda bulunması dikkat çekti.

Şimdi merak edilen konular ise , "Sedat Toygar'ın beraber madur olduk, bize yardımcı olunsun" demecinden sonra Şifresini deyiştirip Hakkari'ye gitmesine sebeb olan ve geleceği ile oynayan arkadaşı İsmail Kaya'yı affedip affetmeyeceği? Ve İsmail Kaya hakkında dava açıp açmayacağı şimdiden merak konusu oldu. Dosyanın savcılıkta olduğu gelen bilgiler arasında....

Ulusal Medyada çıkan bir haberi sizinle paylaşıyoruz Tıklayın

Editör: TE Bilisim