MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ
Başkanın açıklaması ; bize bu görevi layık gören tüm okulumuz öğrenci velilerine teşekkür ederim. Öncelikle tüm okullarda görev alan yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar dilerim.  Tosya hepimizin, öğrenciler hepimizin ve dertleriyle sorunlarıyla ilgilenmek için elini taşın altına koyan yönetim kurulu üyelerine saygı ve sevgiyle hürmetlerimi sunarım.

 Hz.Ali r.a efendimiz “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” buyurmuşlardır. Bu hadisi şerif uyarınca Tosya’mızda görev alan tüm öğretmenlerimize saygılarımızı sunarım. Bizler sadece Mehmet Akif Ersoy Okulundaki yönetim kurulu üyeleriyle kalmayıp diğer okullarında sorunlarını da birlik beraberlik içinde çözmeye talibiz.

 Tabiki bizlerin en büyük destekcisi başta Kaymakamımız Sayın Mehmet TÜRKÖZ beyle Belediye Başkanımız Sayın Kazım ŞAHİN ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fikret KORKMAZ olacaktır.

 Okulumuz Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip ortaokulu 2012-2013 eğitim yılında yoğun emek harcanarak eğitim yılına başlamıştır. Şu an okulumuzda 3 sınıfımız 63 öğrencimiz vardır. Tüm okullarda olduğu gibi okulumuzun amacı sağlam karakterli dürüst kuvvetli bir vatan sevgisi olan insani milli ve ahlaki değerlerle donanmış ülkesine yararlı okuyan, inceleyen, araştıran milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen araştırmacı sorgulayıcı kendi ayakları üzerinde durabilen kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir. Gelecek eğitim yılı için şimdiden yoğun talepler vardır. Bu talepleri karşılamak için yönetim kurulu olarak şimdiden kolları sıvadık. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Okulu Tosya’nın parlayan yıldızı olmaya aday bir okuldur. Önümüzdeki yıllarda başarılarıyla kendinden söz ettirecek ve her yıl büyümeye devam edecektir. Okulumuzun taşınacağı hakkında söylentileri kınıyor ve gülüp geçiyorum. Ayrıca okul müdürümüz olan Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İPEK ve öğretmenlerimize göstermiş oldukları samimi çalışmalarında dolayı da teşekkürlerimi sunarım.

                         

                 Sacittin BÖREKÇİ
Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip  

        Ortaokulu Aile Birliği Başkanı
Editör: TE Bilisim