Sedat Ağacıkoğlu-Tosya

Parti binasında İlçe Başkanı Mehmet Torun, Belediye Başkan Adayı İsmail Akmanoğlu ve parti yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısı öncesi Emekli İmam Hatip İsmail Sarıoğlu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile açılış yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında açılış konuşmasını Saadet Partisi Tosya İlçe Başkanı Mehmet Torun yaptı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İsmail Akmanoğlu parti yöneticilerine ve katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı.  Tosya’ya hizmet için yola çıktıklarını belirten Akmanoğlu hedeflerinin işsizliği ve göçü önlemek olduğunu belirterek ekip çalışması yaparak istihdamı ve üretimi artırmak için çalışacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İsmail Akmanoğlu, belediye hizmetlerinin yanında belediyenin insanları huzur ve mutlu etmek görevi olduğunu belirterek sanayicilere üreticilere yol göstermesi gerektiğini söyledi.

Akmanoğlu oturan bir belediye başkanı değil gezen bir başkan olacaklarına dikkat çekerek, halkın teveccüh edip başkan olduklarında haftanın belirli günlerinde mahalleleri dolaşarak halkın dertlerini sıkıntılarını dinleyeceklerini söyledi. Belediye başkanı eğer bir söz vermiş ve görevde kaldığı süre içinde verdiği sözü yerine getiremişse çıkıp özür dilemesini bilecek.Ben şimdiki belediye başkanından bunu beklerim''dedi.

Toplantı basın mensuplarının sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim