AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, “Kandiller insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran kıymetli gecelerdir. Millet olarak üç aylara ve Regaip Kandil’ine ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Günahların affedildiği, rahmeti ve bereketi bol olan, Regaip Kandil’inin aziz milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diler, tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ederim”

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, “Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu zamanda Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecesi olan Regaip Kandiline bir kez daha erişmiş bulunuyoruz. Cenab-ı Allah bu mübarek gecenin hürmetine bizlerin ve bütün Türk-İslam aleminin her türlü sıkıntısını gidersin ve rahmetini üzerimizden eksik etmesin. Bu gece yapılacak olan dualar, kılınacak namazlar ve okunan Kuranlar bizlerin kurtuluşuna vesile olsun. Bu mübarek gecenin hepimizin üzerine rahmet vesilesi olması dileğiyle, Kastamonulu hemşerilerimin ve bütün Türk-İslam aleminin kandilini kutluyorum”

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,"Regaip Kandili" nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Kandiller, Müslümanlar olarak Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Bu mübarek gün ve geceler iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde, bizim için huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Bu gece her zamankinden daha fazla Cenab-ı Allah'a yaklaşma gayretinde bulunulması gerekir. Regaip Kandili'nde yapılan dualar kabul olunur. Cenab-ı Hak kullarına bu gece engin rahmetiyle mukabele eder. O nedenle bu kandil vesilesi ile kendimiz, ailemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlar temenni etmeliyiz.
Bu vesileyle, tüm Tosyalı hemşehrilerimin Regaip Kandili'ni tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. "

Editör: TE Bilisim