Doğramacı Otelde gerçekleşen yemeğe tüm personel katılım sağladı. PTT Personelinin emekli olan arkadaşlarının veda yemeği vesilesiyle neşe içinde vakit geçirdikleri gözlemlendi.


Emekliye ayrılan PTT Dağıtıcısı Ali TELLİ; “Bu akşam beni burada yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ve yemeğin düzenlenmesine vesile olan Müdürümüze teşekkür ediyorum dedi.  Çalışma hayatı boyunca acı tatlı günleri hep birlikte yaşadık.  Camiamıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz haklarınızı helal edin.  Böyle günlerin düzenlenmesi, değerli olduğunuzun hissedilmesi açısından gerçekten çok önemli. Bu atmosfer beni ziyadesi ile duygulandırdı. Bundan sonra da böyle organizasyonların düzenlenmesi için yapılan etkinliklerin devamını diliyorum. PTT ye yıllarca hizmet etmenin mutluluğunu taşıyorum. Her şeyin bir vakti olduğu gibi, çalışma hayatının da bir sonu bulunuyor. Bizden sonra gelenleri yolu açmak ve bayrağı devretmek gerekli. Arkadaşlarıma çalışma hayatlarında başarı dilerken, kendilerinin de bu mutlu günlere ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

Emekli olan personele, mesai arkadaşları hediye vererek geceyi anlamlı hale getirdiler. PTT Merkezi Müdürü Davut ZAT da günün anlam ve önemi ile PTT geçen hizmetlerinin anısına Ali TELLİ ye bir plaket verdi. En kötü günlerinin böyle neşeli bir şekilde geçmesini dilerken, Kuruluşta geçen hizmetleri için teşekkür etti.  Emeklilik hayatında da sağlık ve mutluluk içinde nice yıllar geçirmesini diledi.  Ayrıca; güzel bir vefa örneği sergileyerek arkadaşlarını yalnız bırakmayan tüm personeline de teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim