Polis Haftası nedeniyle polisler sürücüleri farklı bir uygulama için durdurdu.  Çankırı Kavşağı’na konuşlanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, Komiser Süleyman Kılıç ve polis memurlarından oluşan ekip D-100 Karayolu’nu kullanan sürücüleri tek tek durdurdu. Kolonya ve çikolata ikram etti. Araç sürücülerine hayırlı yolculuklar dileyen İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç polis haftası olduğunu hatırlatarak sürücülere polis haftası anısına karanfil verdi.




İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç ve polis memurlarından oluşan ekip Osmanlı Parkı karşısında da şehir merkezine gelen sürücülere kolonya ve çikolata ikram ederek karanfil verdi, polisin her zaman vatandaşın yanında mal ve can güvenliği için çalıştığını gösterdi.



Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç başkanlığındaki ekip daha sonra Tosya Devlet Hastanesi’nde Diyaliz Servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü karanfil dağıtımına Özel Al Gelincik Rehabilitasyon Merkezi ile devam etti. Eğitim gören engelli çocuklara karanfil veren İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç derslerinde başarılar diledi, kolonya ve çikolata ikram edildi.

Ziyaret polislerin ve öğrencilerin hep birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.     







 

Editör: TE Bilisim