08.04.2012 Pazar günü Tosya Üç olukları mevkiinde bulunan atış poligonunda yapılan yarışmaya toplam 30 yarışmacı katıldı.İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Himmet Polat,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz,Emniyet Amiri Göksel Aydın,Yeni yapılan Devlet Hastanesi Yetkilileri ve vatandaşlar katıldılar.


            Çok çekişmeli geçen yarışmada birinciliği 83  Puanla Mustafa Cevizci kazandı.İkinciliği ise Türkiye yarışmalarında dereceye giren Recai Velioğlu kazandı,Üçüncü ise Ayhan Bacaksız oldu



            Yarışmalara katılan İlçe Emniyet müdürlüğü Polisleri ve Tosya Basını adına yarışmaya katılan Habertürk ve www.tosyahaberleri.com muhabiri Sedat Ağacıkoğlu yarışmaya renk katmaktan öteye geçemeyerek dereceye giremediler.


            Yarışma sonunda İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ve Kastamonu Atıcılık İl Temsilcisi Metin Örtükoğlu Polis Haftası nedeni ile düzenlenen bu etkinliğe katılan yarışmacılara Teşekkür ettiler.


            Yarışma Tertip Kom,itesi Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Salı günü Emniyet Müdürlüğünde düzenlenecek programla verileceğini söyledi

Habertürk:Sedat Ağacıkoğlu

Editör: TE Bilisim