Tosya sürücü kursu dün açıldı. işletmeciliğini Sıtkı Büyükdeğerli, Kazım Akıncı, Onur Büyükdeğerli yapmış olduğu sürücü kursu Dilküşah mahallesi Namık kemal sokak no:14 adresinde hizmete girdi.



Açılışa Belediye Başkanı Kazım Şahin.Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP ilçe başkanı İsmail Yur,Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola,Müftü Mehmet Korkmaz,İlçe Vaizi Muhsin Özdemir kamu kurum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Açılış konuşmasını yapan Sıtkı büyükdeğerli “:Uzaktan yakından açılışımıza misafir olan çok değerli meslektaşlarım misafirlerimiz hoş geldiniz.Tosya’mızda böyle bir sektöre ihtiyaç olduğunu duyarak sürücü kursunu açmış bulunmaktayız.Amacımız daha iyi eğitim vererek daha iyi sürücü yetiştirerek katkı sağlamaktır.Tosya’da bir ilk olarak simülatörlü eğitimi veriyoruz.saygılar sunuyorum” dedi.



Açılış duasını İlçe vaizi Muhsin Özdemir yaptı.Gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu. Bizde WWW.TOSYAHABERLERİ.COM olarak işletme sahiplerini kutluyor hayırlı olsun ve bol kazançlar diliyoruz.



Editör: TE Bilisim