O Ses Türkiye’de 24.12.2013 Salı günü Gökhan’ın takımından yarışmaya katılan hemşehrimiz Abdullah Civliz ile Hadise’nin takımıdan Emrah Uçar karşı karşıya geldi.

Estergon Kalesi Mehter Marşını söyleyen Abdullah Civliz ile Ölüyorum Kederimden şarkısını söyleyen Emrah Uçar kapışmasının galibi halk oylaması sonucuyla Abdullah Civliz oldu.



Abdullah Civliz %70 oy alırken, Emrah Uçar %30 oy aldı.


Ama Abdullah Civliz mehter marşını arkadasında Mehter Takımı ile birlikte okuması büyük tepki topladı. Hem Hadise bu durumdan rahatsız oldu, hemde Gökhan bu durumdan dolayı pişmanlık duydu.


Yarışmayı kazanan Abdullah Civliz ”kazandım ama içim rahatsız oldum. O yüzden sizin içinde uygunsa bu oylamanın geçersiz sayılmasını, tekrardan mücadele edip yarışmak istiyorum” dedi.


Olayı değerlendiren yarışmacılar, Acun, Gökhan ve Hadise haftaya tekrardan yarışma kararı aldı.

Tosya'lı hemşehrimiz Abdullah Civriz'in bu davranışı seyirciler tarafından büyük alkışla takdir topladı.Acun Ilıcalı Tosyalı Kardeşimiz Abdullah Civliz'in bu davranışı karşında canlı yayında söylediği '' ADAM GİBİ BİR DAVRANIŞ HELAL OLSUN''demesi ekran başında yarışmayı izleyen tüm Tosya'lıların göğsünü kaparttı.

Abdullah Civliz ve Emrah Uçar haftaya tekrardan yarışacaklar.

Editör: TE Bilisim