Tosya yaklaşık 30 bin nüfusu ile hem Kastamonu’nun en büyük ilçesi olma özelliğini taşıyor hem de Ilgaz ve Kargı ilçelerine yakınlığı nedeni ile Ticari bir merkez oluyor. Özellikle hem ticaret hem ziyaret amacı ile ilçemize gelen vatandaşlar geceleri  ilçede taksi bulamamanın sıkıntısını ve şikayetini dile getiriyorlar.  

Tosya Şehirlerarası  Otogarın  ilçe merkezinden uzakta olması  nedeni ile  yolculuk yapacak vatandaşların yükleri ile gitmeleri veya şehir merkezine gelmeleri konusunda özelliklede  geceleri ilçede taksi bulanmaması  vatandaşları tedirgin etmektedir.

 Köylerde veya ilçede gecenin ilerleyen saatlerinde  Acil hastası olanlar veya Hastaneden ilçe merkezine gelmek zorunda kalanlar çoğu zaman sıkıntı yaşamaktadırlar.

İlçe Kent Konseyi ve Tosya  Şoförler Cemiyetini  birlikteliğinde  en azından ilçe taksi duraklarında çalışan taksicilerle  bir araya gelerek bu soruna acilen bir çözüm bulmaları gerekmektedir.

www.tosyahaberleri.com  Nöbetçi Eczane ne kadar önemli ise; Özellikle  Geceleri Bir Nöbetçi   Taksicinin ’de  bir o kadar önemli olduğunun altını çiziyor  

Editör: TE Bilisim