Kargı Mahallesi Muhtarı icraatlarına türbelerden başladı.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Kargı Mahallesi’nden aday olan Necmettin Küçükçaparaz icraatlarına başladı.

Seçimlerden önce mahalleye hizmet vaadinde bulunan Küçükçaparaz, oyun parkları yapımından türbelerin restoresine kadar mahallenin her türlü sorunlarını çözmek için aday olduğunu seçmenlere bir bir anlatmış ve Kargı Mahallesi’nin yaşam merkezi haline geleceğini söylemişti.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde seçmenin teveccühünü kazanarak mahallenin muhtarı olan Necmettin Küçükçaparaz seçimlerin hemen ardından tespit ettiği mahallenin sorunlarının çözümüne başladı.

Hizmete türbelerin restoresinden başlayan Küçükçaparaz’ın ilk işi, Kargı Mahallesi’nde bulunan Hacı Arap İsmail Efendi Hz. Türbesi oldu.

Muhtar Küçükçaparaz 1996 tarihinde yapılan türbe binasının çatısını aktararak kırık kiremitleri değiştirtti.

Değerlerimize sahip çıkılmasını gerektiğinin altını çizen Küçükçaparaz, “seçimlerde mahalleye hizmet için söz verdik. Seçmen teveccüh gösterdi muhtar olduk. Şimdi hizmet zamanı, mahallenin ihtiyaçlarını tespit ettik. İnşallah verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Bizim için mahallenin ihtiyaçları ne kadar önemli ise kültürel ve manevi değerlerimize sahip çıkmak ta o kadar önemli. Mahallemizde bulunan manevi değerlerimiz olan türbelerimizin restoresine başladık. Hacı Arap İsmail Efendi Hz. Türbesi’nin çatısını aktardık, inşallah restoresini de yapacağız. En iyi hizmetleri vermeye çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim